Hij komt eraan: Motorbeurs 2016

Foto: Ruud Tuithof

UTRECHT – Iedereen met een passie voor ronkende motoren kan tijdens de jaarlijkse Motorbeurs in de Jaarbeurs Utrecht weer zijn motorhart ophalen van 18 tot en met 21 februari.

Vanzelfsprekend zijn grote motorimporteurs, motorenhandelaren, reisorganisaties en motorclubs weer aanwezig. Bijna alle importeurs van motormerken tonen op de beurs hun nieuwste modellen voor het nieuwe seizoen. Natuurlijk zijn ook motoraccessoires, zoals helmen en kleding, te bewonderen. Verder is er ook heel veel informatie over verzekeringen, cursussen en belangenverenigingen.

Spektakel

Bezoekers kunnen getuige zijn van spectaculaire demonstraties van bekende stuntrijders. Maar ook kunnen zij zelf proefrijden, hun eigen Custom Bike showen, stemmen op hun favoriete Grid Girl enĀ  een special winnen die speciaal voor de motorbeurs wordt opgebouwd. Zomaar een greep uit de vele onderdelen van het programma.

De openingstijden zijn op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur, zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Kaarten aan de kassa kosten 17,50 euro. Kijk voor meer informatie op Motorbeursutrecht.nl.

 

 

Cookieinstellingen