ONVZ steunt kindertheater Wilhelmina Kinder Ziekenhuis

Foto: CC0 Public Domain

UTRECHT – Het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) kan het komende jaar kindertheatervoorstellingen blijven organiseren dankzij financiële steun van ONVZ Zorgverzekeraar. Het kindertheater draait op vrijwilligers en is afhankelijk van financiële bijdragen.

Met het geld zijn theatervoorstellingen voor patiëntjes en hun ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes voor het komende jaar veiliggesteld. Jean-Paul van Haarlem, bestuursvoorzitter van ONVZ: “Wij hebben een voorkeur voor het aangaan van duurzame relaties. Omdat we vinden dat het WKZ maatschappelijke waarde heeft, leveren wij hier graag een bijdrage aan. Kinderen verdienen een onbezorgde kindertijd en het is fantastisch als mensen zich er voor inzetten om ook zieke kinderen een moment van afleiding en plezier te geven.”

Claudia Vonk en Susan Olde Kalter, van Vrienden WKZ, zijn blij met de voortzetting van de samenwerking met ONVZ. “Met de financiële ondersteuning van het kindertheater kunnen we kinderen in het WKZ even laten vergeten dat ze ziek zijn”, reageert Claudia Vonk. “En voor ouders is het geweldig als ze in het theater een lach op het gezicht van hun kinderen zien”, vult Susan Olde Kalter aan.

Bron: Vrienden van Wilhelmina Kinderziekenhuis

 

Cookieinstellingen