LEGO-fans kunnen weer terecht in LEGO World

Lego als kunstwerk
Lego als kunstwerk
Foto: CC0 Public Domain

UTRECHT – Op woensdag 21 oktober 2015 opent de Jaarbeurs voor de 14e keer zijn deuren voor LEGO World. Er rijden 22 afgeladen vrachtwagens met LEGO stenen, modellen en materialen naar Utrecht.

LEGO World heeft al het beste op één plek verzameld. Er zullen oneindig veel mogelijkheden zijn om te bouwen, creëren, leren en spelen met ontelbare stenen en inspiratie uit het LEGO universum. Dit is voor het kind ook het moment (herfstvakantie!) om alle mogelijkheden te ontdekken en zich te laten inspireren door meer dan 300 gebouwde LEGO modellen!

Stelt u zich voor…
Een plek met onbegrensde mogelijkheden voor spel en creativiteit en waar iedereen kan spelen en bouwen totdat hij erbij neervalt! Het hele idee erachter is om een dergelijk universum te creëren. Hier worden alle fans – jong en oud – de ultieme kans geboden om alle beschikbare opties in het LEGO universum te ervaren. Een jaarlijks terugkerend evenement voor veel gezinnen, waar kinderen en volwassenen samen plezier kunnen hebben door te spelen.

LEGO World 2015 | Wanneer? woensdag 21 – dinsdag 27 oktober | Openingsuren: Alle 7 dagen zijn we open van 10-17 uur | Toegang: ticketprijs 19,50 euro (inclusief servicekosten).

Cookieinstellingen