Open Dagen Uithof-tram in Nieuwegein

Foto: cu2030.nl

UTRECHT – De echte tram rijdt vanaf 2018 van Utrecht Centraal naar De Uithof, maar u kunt de nieuwe tram nu al zien, voelen, ruiken en bewonderen. In de remise in Nieuwegein staat een model op ware grootte.

Op de remise in Nieuwegein staat sinds kort een model van de nieuwe tram voor de Uithoflijn. Deze ‘mock-up’, een 1-op-1-model van twee tramdelen, geeft een goed beeld van de echte tram: hij is nauwelijks van echt te onderscheiden. Vrijdagmiddag 11 september en zaterdagmorgen 3 oktober organiseren we open dagen en kunt u een bezoek brengen aan dit model.

Ook kunt u uw stem uitbrengen: op dit moment zijn er namelijk negen interieurkeuzes voor de trams te maken, zoals de vloerbedekking, stoelbekleding en het zitcomfortniveau van de stoelen. In het 1-op-1-model kunt u de diverse keuzemogelijkheden zien en ervaren. En als u er toch bent … u kunt zich ook aanmelden voor een rondleiding op de remise. Dan hoort en ziet u wat ervoor nodig is om dagelijks in de regio ruim 200.000 reizigers te vervoeren met bus en tram. Helpt u mee?

Mening

Welke stoel vindt u comfortabel zitten? Vindt u deze bekleding van de stoelen mooi of gaat uw voorkeur uit naar een andere? Heeft u liever die bekleding van de vloer? Welke handgrepen op de stoelen vindt u prettig? Waar moeten de stangen komen zodat u zich goed kunt vasthouden? Geef uw mening en breng na de onthulling uw stem uit. Op vrijdagmiddag 11 september en zaterdag 3 oktober kunt u hem gaan bekijken en ook meebeslissen over het interieur: welke stoel vind jij het lekkerste zitten?

Komt u langs? Inschrijven kan via de registratiepagina van de Uithoflijn.

Cookieinstellingen