Els Troost zet zich in voor sponsoractie De Hoogstraat

Foto: CC0 Public Domain

UTRECHT –  Vanaf 7 september zit de Hoogstraat na een grondige renovatie weer in het vertrouwde pand in Utrecht-Oost aan de Rembrandtkade.  Els Troost wil met een sponsoractie geld inzamelen voor een aangepaste tuin, fitness apparatuur en het opnieuw inrichten van het Stiltecentrum. 

K7cJYlav_400x400“Omdat De Hoogstraat veel voor mij gedaan en heeft betekend (en nog steeds), wil ik graag voor hen een sponsortocht rijden door Nederland met mijn Canta (invalidewagen). Op 21 augustus hoop ik (symbolisch) te vertrekken, om 9.00 uur ’s morgens, vanaf de tijdelijke locatie van De Hoogstraat, Paranadreef 2 bij het voormalig ziekenhuis Overvecht. Onderweg zijn de slaapplaatsen ook gesponsord en worden er allerlei acties gehouden. Op 14 of 15 september eindig ik bij De Hoogstraat, Rembrandtkade 2”, aldus Troost.

Aanbeveling

De sponsortocht Turbo-Els on tour heeft een Commissie van Aanbeveling bestaande uit burgemeester van Zanen, Linda Voortman, Tweede Kamerlid GroenLinks, Marja van Leeuwen Stichting Weeshuis Sri-Lanka en Willeke Oldenhof, geestelijk verzorger Diaconessenhuis Utrecht.

Volgen

Turbo-Els on Tour is te volgen op Facebook en Twitter (@Turbo-Els). Heeft u geen Facebook of Twitter, dan kunt u ook de nieuwsbrieven ontvangen. Aanmelden kan via [email protected]. Ook als u een leuke actie heeft voor Turbo-Els On Tour.

Steunen

Wie het initiatief wil steunen kan zijn bijdrage overmaken op rekening NL38INGB0007000796 t.n.v. Turbo-Els On Tour te Utrecht.

 

Cookieinstellingen