Nationale ombudsman bezoekt Utrecht

Foto: CC0 Public Domain

UTRECHT – Op 25 en 26 september bezoekt Nationale ombudsman Reinier van Zutphen de provincie Utrecht. De ombudsman wil zo meer mensen helpen de weg te vinden naar de Nationale ombudsman als zij een probleem hebben met de overheid. Voor een kennismaking, een vraag stellen of het voorleggen van een klacht aan de ombudsman.

Met een team medewerkers gaat Reinier van Zutphen met een gele Amerikaanse schoolbus naar Utrecht om kennis te maken met burgers en bestuurders. Mensen ervaren de afstand tot Den Haag doorgaans als groot. Daarom komt Reinier van Zutphen naar de mensen toe. Hij begint in de provincie Utrecht en zal de komende jaren ook de andere elf provincies bezoeken. Mensen die met de ombudsman willen kennismaken of hem hun klacht over de overheid willen voorleggen kunnen naar de bus komen. Hij heeft ook afspraken gepland met ambtenaren en bestuurders in de provincie Utrecht.

Waar staat de bus en hoe laat?

Ombudsman Reinier van Zutphen staat zaterdag 26 september van 10.00 uur tot 13.00 uur met zijn bus op de Neude in Utrecht.

Wilt u kennismaken met de Nationale ombudsman en zijn medewerkers? Dan kunt u spontaan langskomen of uzelf vooraf aanmelden door een mail te sturen via www.nationaleombudsman.nl

Cookieinstellingen