Getuigen gezocht voor beroving tas Hoograven

Utrecht – Op vrijdagochtend 24 juli is een bejaarde vrouw beroofd van haar tas. De verdachte is nog niet gevonden en de politie zoekt getuigen.

Rond 10.30 uur liep een 83-jarige jarige vrouw op de stoep van de Oranje Nassaulaan in de richting van de W.A. Vultostraat. Op een gegeven moment liep zij langs een man die bij een fiets wat stond te rommelen. De vrouw besteedde verder geen aandacht aan de man, totdat hij plotseling langs haar rende en haar tas van haar schouder rukte. Het slachtoffer was hevig geschrokken maar bleef ongedeerd. Zij kon de politie waarschuwen.

Signalement

De verdachte is een man van ongeveer 40 jaar oud met een blanke huidskleur. Hij droeg een wit t-shirt en een fietshelm. De tas van het slachtoffer was een zwarte leren handtas, waar onder andere haar portemonnee inzat. Iets gezien? Heeft u iets gezien van deze beroving of heeft u meer informatie die kan helpen bij het oplossen van deze zaak, bel dan met de politie in Utrecht op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan uiteraard ook via 0800-7000.

Cookieinstellingen