Armin van Buuren opnieuw met ASOT naar Jaarbeurs Utrecht

Foto: Rutger Geerling, CC BY-2.0

UTRECHT –  27 februari 2016 komt A State of Trance Festival – het grootste indoor trance evenement ter wereld met Armin van Buuren – opnieuw naar de Jaarbeurs in Utrecht.

Tijdens deze bijzondere jubileumeditie worden alle trouwe ASOT fans getrakteerd op alle muzikale hoogtepunten uit 15 jaar geschiedenis en de toekomst van A State Of Trance. Tickets voor “A State Of Trance“ in de Jaarbeurs in Utrecht gaan op dinsdag 28 juli in de voorverkoop. De voorverkoop begint om 10:00 uur in de voorverkoop via de website van ASOT. Op maandag 27 juli vindt een presale plaats voor de trouwe fans.

Presale tickets

Deze presale begint om 10:00 uur. Personen die eerder een ticket hebben gekocht, hebben een mail ontvangen met daarin een link naar de bestelpagina. Er zal slechts een beperkte hoeveelheid tickets beschikbaar zijn voor deze presale. De allereerste presale kopers ontvangen een extra ASOT geschenk bij hun tickets.

Naast Armin van Buuren zullen vele andere grote namen uit de scene aanwezig zijn. De exacte line-up en de details van “A State Of Trance festival“ zal later dit jaar worden aangekondigd via de website van ASOT. Armin van Buuren is een wereldberoemde Nederlandse DJ en producer. Armin wordt gezien als een van de prominente DJ’s van dit moment en staat al geruime tijd in het rijtje van de top 10 rijkste DJ’s ter wereld.

 

Cookieinstellingen