“Wij willen een café met alleen klassieke muziek”

Foto: CC0 Public Domain

UTRECHT – Als je een plan hebt en hiervoor geld nodig hebt, ga je tegenwoordig niet meer naar de bank. Maar maak je gebruik van crowdfunding. Het plan van Talitha Verheij en Sanne van Buuren: een café waar alleen maar klassieke muziek wordt gedraaid. Het duo heeft met crowdfunding al 118.000 euro binnengehaald.

Verheij en Van Buuren: “We willen een café met altijd klassieke muziek op de achtergrond en ook vaak live. Dan moeten we ervoor zorgen dat bezoekers daar lekker naar kunnen luisteren en dat ze geen last hebben van mensen die aan de bar zitten. Tegelijkertijd moeten mensen ook aan de bar kunnen gaan zitten om een biertje drinken.”

In totaal is er 150.000 euro nodig om het café te kunnen starten. Zaterdag gingen Talitha en Sanne daarom naar muziekcentrum Hoog Catharijne om nóg meer investeerders te vinden voor hun project. Een locatie is er nog niet, maar dat moet volgens de dames een plek zijn waar horeca en muziek goed samenkomen. “Samen met onze makelaar speuren we door Utrecht, op zoek naar een geschikte plek. We zoeken een ruimte van ongeveer 100-150 m2 in het centrum of aan de rand van het centrum van Utrecht. Het liefst natuurlijk met een terras. Heb je ideeën of tips? Laat het ons vooral weten en help ons ervoor te zorgen dat we een mooi plekje vinden om je te kunnen ontvangen!”, aldus de dames op hun site www.hetmuzieklokaal.nl.

Zie hun elevator pitch.

Cookieinstellingen