Utrechtse vrouw op fiets in Den Bosch aangevallen

‘s-HERTOGENBOSCH/UTRECHT – De politie is dringend op zoek naar getuigen van een incident, dat vrijdagochtend plaatsvond bij het tunneltje op de Klokkenlaan in ‘s-Hertogenbosch.

Kort na 2.00 uur fietste een 19-jarige vrouw uit Utrecht vanuit het centrum van ‘s-Hertogenbosch richting de Maaspoort. Vlak voor het fietstunneltje sprong een man uit de bosjes die de vrouw vast pakte. Omdat het slachtoffer met haar fiets tegen de stoeprand kwam, viel ze samen met de verdachte om. De man probeerde de vrouw hierop opnieuw vast te pakken, maar greep mis. Toen de verdachte opstond zakte hij door zijn enkel, waardoor de vrouw op haar fiets kon stappen en hard weg fietsen. De vrouw is niet gewond geraakt, maar enorm geschrokken van wat haar is overkomen.

Getuigen
De politie is dringend op zoek naar getuigen van het voorval. De verdachte is een licht getinte man van rond de 40 jaar oud met kort, donker haar. Hij droeg vanmorgen een blauw shirt met een opdruk aan de voorzijde. Iedereen die iets heeft meegekregen van het voorval of informatie heeft over de mogelijke dader wordt verzocht contact op te nemen met de politie op 0900-8844. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000. Verder kan informatie gedeeld worden op politie.nl/melden.

Cookieinstellingen