Politie zoekt doorgereden automobilist(e)

UTRECHT – De politie zoekt de automobilist(e) die zaterdag 27 juni was betrokken bij een aanrijding op ’t Goyplein met een fietsster. Daarbij liep een 27-jarige vrouw uit Utrecht behoorlijk letsel op.

Agenten troffen na een melding over een mogelijke aanrijding, omstreeks 03.30 uur de gewonde vrouw op het ’t Goyplein aan. Uit de aangetroffen sporen, de schade aan de fiets en uit een getuigenverklaring vermoedt de politie dat de vrouw is aangereden door een tot nu toe onbekend gebleven automobilist(e).

Vier dagen in ziekenhuis
De vrouw werd onderzocht door ambulancepersoneel en daarna overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw liep onder meer een hersenschudding, een gebroken neus en kaak op. De vrouw heeft vier dagen in het ziekenhuis gelegen.

Specialisten van de afdeling Verkeer stelden een sporenonderzoek in en onderzochten ook de fiets. Hieruit bleek dat deze aan de linkerzijde was aangereden. Bovendien werd op meerdere plaatsen op de fiets felgroene laksporen aangetroffen. Deze sporen zijn veiliggesteld voor nader vergelijkend onderzoek. Gelet op het feit dat de lak van het onbekend gebleven voertuig is overgedragen op de fiets moet er zichtbare schade zijn aan het andere voertuig. Bovendien moet de betrokken automobilist(e) gemerkt hebben dat hij/zij de vrouw op de fiets heeft aangereden.

Oproep zich te melden
De politie roept de betrokken automobilist(e) op zich te melden. Daarnaast komt de politie graag in contact met getuigen van het incident of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online melden. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op Politie.nl.

 

Cookieinstellingen