Speciale Tourrouteplanner wijst u de weg

Foto: Fietsersbond

UTRECHT – Fietsers die op 4 en 5 juli in Utrecht naar de Tour de France komen kijken, kunnen gebruikmaken van de speciale Tourrouteplanner van de Fietsersbond en Conclusion.

Deze planner vertelt niet alleen de beste route naar het parcours, hij weet ook alle tijdelijke fietsenstallingen te vinden en houdt rekening met drukte en wegafzettingen. De Tourrouteplanner is ook op een mobiele telefoon te gebruiken. Vanuit de regio is de fiets het snelste vervoermiddel naar het parcours van de Tour de France. In de Tourrouteplanner zijn twintig tijdelijke fietsenstallingen opgenomen die de Fietsersbond, Conclusion en de Utrechtse Tourorganisatie hebben gecreƫerd. Deze extra stallingen hebben ruimte voor 28.000 fietsen en liggen op loopafstand van het parcours. Voor racefietsen zijn er speciale bewaakte fietsenstallingen. Hier wordt een vergoeding voor gevraagd.

Win een fiets
De Fietsersbond en Conclusion stimuleren toeschouwers van de Tour om met de fiets te komen. Wie een foto van zichzelf en zijn/haar fiets bij een van de stallingen tweet met daarbij #mijntourplanner, maakt kans op een Utrechtse beixo-fiets. De uitslag wordt in de eerstvolgende Fietsflits, de nieuwsbrief van de Fietsersbond, bekendgemaakt.

Voor meer informatie over de Tourrouteplanner en alle tijdelijke fietsenstallingen: www.fietsersbond.nl/letourutrecht.

 

 

Cookieinstellingen