Boze vader rijdt met auto op drukke skatebaan Amaliapark

UTRECHT – Een boze vader heeft donderdagavond voor een gevaarlijke situatie gezorgd bij de skatebaan in het Amaliapark in Utrecht. 

De man zat in de auto met zijn dochter die ruzie had gekregen met een meisje. Mogelijk wilde de vader verhaal gaan halen over het gebeurde en reed hij met zijn auto de skatebaan op. Met deze actie bracht hij bezoekers van de Avondvierdaagse en Circus Renz in gevaar. Een vader met een 2-jarig kind kon nog net op tijd opzij springen. Een omstander heeft, nadat de boze vader was uitgestapt, zijn autosleutels afgepakt waarna de politie werd gebeld.

Oproep

De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen zich te melden via 0900-8844.

 

 

 

 

 

 

 

\\

UTRECHT – Een boze vader heeft donderdagavond voor een gevaarlijke situatie gezorgd bij de skatebaan in het Amaliapark in Utrecht. De man reed met zijn auto de skatebaan op terwijl het daar behoorlijk druk was.

De politie laat weten dat de man met zijn dochter in de auto zat. Zijn dochter had eerder ruzie gekregen met een ander meisje en haar vader wilde vermoedelijk verhaal gaan halen.

De man reed met zijn auto de skatebaan op en bracht daarmee bezoekers van de Avondvierdaagse en Circus Renz in gevaar. Een vader met een 2-jarige kindje kon nog net op tijd opzij springen.

Toen de boze vader uitstapte, werden zijn autosleutels afgepakt door een omstander en werd de politie gebeld. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen zich te melden via 0900-8844.

Cookieinstellingen