Getuigen gezocht straatroof Beneluxlaan

UTRECHT – Op vrijdag 24 april is op de Beneluxlaan een 24-jarige Utrechter het slachtoffer geworden van een beroving. Twee daders hebben zijn mobiel afgepakt en hem daarbij mishandeld.

De straatroof vond rond 17.45 uur plaats. Twee onbekende jongens fietsten op het slachtoffer af en gristen zijn telefoon uit zijn handen. Het slachtoffer heeft verklaard daarbij ook te zijn geslagen. Vervolgens vluchtte het duo, eerst rennend met de fietsen aan de hand, daarna fietsend in de richting van de Koeriersterlaan.

Signalementen

Dader 1: Jongeman, rond de 18 – 20 jaar, 1.60 m lang, slank postuur, licht getinte huid, zwart krullend haar met geschoren zijkanten. De man heeft een gouden ondertand. Hij droeg een zwarte jasje, donkere broek en Nike Airmax schoenen.

Dader 2: Jongen, rond de 15 jaar, 1.55 m lang, slank tot normaal postuur, licht getinte huid, zwart kort haar en enige baardgroei. Deze jongen had een witte damesfiets, een witte mobiel en witte of lichtkleurige schoenen.

Getuigen of personen met meer informatie kunnen contact opnemen met de politie in Utrecht via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Cookieinstellingen