Scooter buitgemaakt

UTRECHT – Een 16-jarige jongen uit Utrecht raakte donderdag 23 april gewond toen hij op de Parkzichtlaan van zijn scooter werd beroofd. Hij liep door klappen en schoppen letsel op aan knie en rug. De politie onderzoekt de beroving en roept getuigen op te reageren.

De jongen was naar de Parkzichtlaan gereden en wachtte zittend op de scooter op zijn vrienden. Rond 00.30 uur kwam een hem onbekende jongen naar hem toegelopen. Hij werd direct door die jongen getrapt, waardoor hij van zijn scooter viel. Toen hij zag dat die jongen op hem afkwam met een mes, zag de Utrechter kans weg te rennen. De onbekende jongen pakte de scooter op en reed ermee weg in de richting van de Tweede Westerparklaan.

Signalement dader
De buitgemaakte scooter is van het merk Piaggio, type Vespa LX 50, kleur zwart, voorzien van een windscherm en een achterrekje. De onbekende jongen heeft een lichtgetint uiterlijk, ongeveer 15 tot 18 jaar, met een lengte tussen de 1.65 en 1.75 m. lang, zwart kort geschoren haar en hij droeg een driekwart Canadian Goose jas zonder bontkraag.

Informatie melden
De politie komt graag in contact met getuigen van het incident of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via meldformulier website M. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op Politie.nl.

Cookieinstellingen