Charl Delemarre treedt op in Kargadoor

UTRECHT – Vrijdag 27 februari is Charl Delemarre te gast in De Kargadoor tijdens KargaLive, de wekelijkse avond met live muziek. Charl stond al twee maal in De Wereld Draait Door en won in december De Grote Prijs van Nederland.

Een rondtrekkende enigszins getergde troubadour op oorlogspad, met een rugzak vol met persoonlijke liedjes. Recht uit het hart en uit het leven gegrepen. De nieuwe Nederlandse volkszanger.
Charl maakt muziek vanwege de emotie die het losmaakt. En dat hoor je. Deze rauwe (Nederlandstalige) muzikant windt er geen doekjes om. De in Rotterdam gesitueerde songwriter zingt over diepe dalen en hoge pieken. Oprecht is het juiste woord. November vorig jaar verscheen zijn debuut album ‘De Bekentenis’. Een plaat waar je direct van gaat houden. In het verleden zong en schreef hij nog in het Engels maar tegenwoordig doet hij dat in het Nederlands en doet dat van uit zijn hart. Dat bleek een goede beslissing te zijn. Support Joia mag je ook niet missen. Warm en intiem zou je haar muziek kunnen omschrijven. In dezelfde sfeer als de muziek van Lianne LaHavas, Jeff Buckley, van Woodstock en Franse chansons.

Cookieinstellingen