TOUR-tocht Parijs-Utrecht 14–17 mei 2015

Foto: Antranias

UTRECHT –  In juli vindt de start van de Tour de France, de Grand Départ, plaats in Utrecht. Aanleiding voor Central Events, gespecialiseerd in wielerevenementen, om een meerdaagse TOUR-tocht voor doorgewinterde wielerliefhebbers te organiseren.

Tijdens deze eenmalige unieke TOUR-tocht is het mogelijk om van 14 t/m 17 mei 2015 een mooie en uitdagende uitgezette route van Parijs naar Utrecht te fietsen. Dit kan in begeleide of zelfstandige vorm. De totale route is ongeveer 510 kilometer. Dit komt neer op etappes van ongeveer 150 tot 170 kilometer per dag. De TOUR-tocht bevat kasseistroken uit de klassieker Parijs-Roubaix en hellingen uit de Ronde van Vlaanderen.

De tocht kan zelfstandig of onder begeleiding worden afgelegd. Daarnaast is mogelijk om zowel individueel of als groep van maximaal 15 personen in te schrijven. Bij een inschrijving als ploeg is het ook mogelijk om een eigen ploegleider mee te nemen.

Ga voor meer informatie naar www.tourtochtparijsutrecht.nl of volg Central Events op https://www.facebook.com/tourtochtparijsutrecht.

 

 

 

Cookieinstellingen