Trambestuurder in elkaar geslagen op Kanaleneiland

UTRECHT – Een trambestuurder is donderdagmiddag in elkaar geslagen in de wijk Kanaleneiland in Utrecht. De politie heeft nog geen aanhoudingen verricht en zoekt getuigen.
Agenten gingen naar de halte toe en andere agenten keken in de omgeving uit naar het drietal. De verdachten zouden zijn weggelopen in de richting van de Beneluxlaan, maar werden niet meer gevonden. De trambestuurder, een 53-jarige man uit Utrecht, liep letsel op aan zijn gezicht. Hij werd mishandeld toen hij een van de jongemannen de tram uittrok, omdat die het sluiten van de deuren tegenhield en de tram niet verder kon rijden. De bestuurder raakte gewond en is naar een ziekenhuis overgebracht voor behandeling. Ook een omstander die probeerde in te grijpen kreeg klappen.

De politie komt graag in contact met getuigen van het incident of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken maar nog niet met de politie hebben gesproken.

Dader 1, die het sluiten van de tramdeur blokkeerde, is een jongeman met een licht getint uiterlijk, ongeveer 18 tot 20 jaar oud met een volslank figuur. Hij droeg een donkerblauwe pet, een donkerblauwe jas tot over de heup en een blauwe (spijker)broek. Dader 2, die geslagen zou hebben, is een jongeman met een licht getint uiterlijk en donkerbruin krullend haar. Hij droeg een grijze jas met stiksels en zou bloed aan zijn handen hebben gehad. Dader 3 is ook een licht getinte jongeman; van hem zijn geen details bekend.

Informatie melden

Getuigen kunnen bellen naar 0900-8844 of naar Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op Politie.nl.

Cookieinstellingen