Overvaller Twijnstraat gezocht

UTRECHT – Op donderdagavond 29 januari werd een drogisterij aan de Twijnstraat overvallen. Rond 20.30 uur kwam een man met een vuurwapen de winkel binnen. Hij pakte een medewerkster vast en dwong haar een kassa te openen. Toen een tweede medewerker van achter uit de winkel aan kwam lopen, ging de overvaller ervandoor met een geldbedrag uit de kassa. De man zou op een fiets over de Oudegracht richting het centrum zijn gefietst. Agenten hebben nog gezocht, maar hebben de man niet meer aangetroffen.

Signalement

De overvaller is lichtgetint, heeft een normaal tot fors postuur van ongeveer 1,75 meter lang. Hij heeft donkere ogen, donkere wenkbrauwen en een lichte baardgroei. Hij droeg een zwarte lange jas met een glimmende capuchon, een zwarte broek van het merk Nike en zwarte schoenen. Onder de jas droeg hij nog een donkerblauwe jas. Daaronder droeg hij een donker trainingsjack met aan de bovenzijde een ruitjespatroon. Hij had een zwarte muts op en droeg sportschoenen met witte vakken en strepen.

Als u iets gezien of gehoord heeft, dan kan uw informatie helpen bij het oplossen van deze zaak. Belt u met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Cookieinstellingen