Liemès Food District organiseert 20 november Formule 1-evenement

Foto: Liemes

Op 20 november 2022 racet Max Verstappen zijn laatste Grand Prix van dit seizoen. Om zijn kampioenschap te vieren organiseert Liemès Food District in Utrecht een Formule 1-evenement met racesimulatoren, speciale cocktails, goed eten, muziek en live de GP van Abu Dhabi.

In samenwerking met The Official F1 Racing Centre wordt een ware Formule 1-ervaring opgezet met verschillende simulatoren waarin geracet kan worden. De ervaren bartenders van Liemès schenken speciale cocktails, de verschillende wereldkeukens verzorgen het eten en een dj draait lekkere muziek. Om 14.00 uur zijn alle ogen gericht op het grote scherm waarop de race van Abu Dhabi wordt uitgezonden.
De deuren openen al om 11.00 uur en het feest is rond 19.00 afgelopen. De hele dag kan gesimracet worden en gegeten, gedronken en gedanst. Er wordt ook een heus simracetoernooi georganiseerd met als hoofdprijs een dinerbon van Liemès ter waarde van 100 euro en een race-arrangement voor twee personen bij The Official F1 Racing Centre ter waarde van 100 euro. Ook wie op de tweede en derde plek eindigt wint mooie prijzen.
Entree voor het event is gratis en een reservering kan gemaakt worden via de website.

Reacties

Cookieinstellingen