Topvoetballers spelen padel met en tegen profs in BetCity Arena Utrecht

Foto: Press Sportworx

Zes oud-topvoetballers verzorgen met All Stars X Padel op woensdag 31 augustus de aftrap van vier weken topsport in de BetCity Arena in Utrecht. Arjen Robben, Frank de Boer en oud-FC Utrechtspelers Michel Vorm, Jan van Halst, Joost Broerse en Sander Keller stappen de padelbaan op om, gekoppeld aan professionele padellers, met elkaar de strijd aan te gaan. Publiek kan gratis komen kijken naar de opwarmer voor de EY Copa de Padel, het grote internationale event dat daags erna start in het Utrechtse Zomerstadion op het Jaarbeursplein.

De voetballers worden gekoppeld aan professionele padelspelers. Er wordt eerst in poules gespeeld, daarna barst de strijd om de medailles los. De voetballer die samen met zijn partner weet te winnen ontvangt € 2.000,- voor een goed doel naar keuze. Om zeker te zijn van een mooie plaats in het stadion is het mogelijk te reserveren voor € 9,95. Bij het reserveren van de tickets kan het publiek direct een bedrag doneren aan het goede doel.
De hele woensdag 31 augustus staat in het teken van padel, de tennisvariant is de snelst groeiende sport van Nederland. Het publiek kan de hele dag kennismaken met het snelle, dynamische spel. Het programma start om 9.00 uur voor mensen die de baan hebben gereserveerd. Om 11.30 uur volgt een clinic voor Gemeente Utrecht. Tussen 13.00 en 16.00 uur kunnen voorbijgangers het opnemen tegen heuse top-padellers.
Van 16.30 tot 18.00 uur kan gratis meegekeken worden naar een training van de All Stars en de profs en om 19.00 uur start het All Stars X Padel-toernooi. 

Reacties

Cookieinstellingen