Speciaal shirt voor laatste eredivisiewedstrijd Willem Janssen

Foto: FCU

CAPTAIN BEDANKT. Die tekst, met daarbij een beeltenis van Willem Janssen, siert het unieke shirt dat de spelers van FC Utrecht dragen tijdens de laatste Eredivisiethuiswedstrijd van Willem Janssen: FC Utrecht – AZ. Het tricot is vanaf nu in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar in de Webshop van FC Utrecht á 29,99 euro. Vanaf vandaag (dinsdag) is het shirt ook te koop in de FC Utrecht Fanshop in Stadion Galgenwaard.

Willem Janssen is een naam die klinkt als een klok in het Nederlandse betaalde voetbal. De captain van FC Utrecht speelde afgelopen zaterdag zijn vijfhonderdste competitiewedstrijd in Nederland en is de enige actieve speler op de Nederlandse velden die tot de Club van 500 behoort. Voor FC Utrecht speelde hij al meer dan 250 officiële wedstrijden. Heel veel verder zal die teller niet oplopen, want na dit seizoen hangt de nu 35-jarige Janssen zijn kicksen aan de wilgen.
En dus wordt AZ-thuis, aanstaande woensdag, de laatste Eredivisiethuiswedstrijd van de meest ervaren Eredivisiespeler van dit moment. Om dat moment kracht bij te zetten, en om Willem Janssen te bedanken voor zijn jarenlange inzet voor FC Utrecht in het bijzonder en in het Nederlandse betaalde voetbal in het algemeen, treedt FC Utrecht woensdagavond aan in een uniek shirt. Naast de badge op de voorkant van het shirt, waarop ‘CAPTAIN BEDANKT.’ staat en de beeltenis van Willem Janssen is te zien, staat in de rugnummers van het shirt de handtekening van de afzwaaiende aanvoerder. Op de voorzijde van het tricot zijn naast de unieke Janssen-badge ook de logo’s van FC Utrecht, fabrikant Nike en hoofdsponsor T-Mobile zichtbaar.

Reacties

Cookieinstellingen