3.000 toeschouwers welkom bij FC Utrecht – FC Groningen

Foto: FC Utrecht

Bij FCUtrecht – FC Groningen zijn 3.000 toeschouwers toegestaan. Iedereen die de halve finale van de play-offs om Europees voetbal woensdag in Stadion Galgenwaard bezoekt, moet in het bezit zijn van een geldig wedstrijdticket en een negatieve coronatest.

Alle bezoekers van de wedstrijd dienen, naast hun wedstrijdticket, een negatieve coronatest te kunnen laten zien bij het betreden van het stadion. Dit bewijs dien je te verkrijgen door middel van een sneltest via testenvoortoegang.nl. Deze sneltest dient maximaal 40 uur voorafgaand aan het einde van de wedstrijd uitgevoerd te zijn.
Er kunnen geen uitzonderingen gemaakt worden op het testbeleid voor mensen die gevaccineerd zijn, of reeds corona hebben gehad. Iedereen dient een QR-code te kunnen laten zien bij betreden van het stadion.
FC Utrecht wil eerst de Seizoenkaarthouders die nog geen wedstrijd hebben bezocht dit seizoen de kans bieden om de match van woensdag te bezoeken. Daarom heeft Groep Rood de eerste mogelijkheid op het claimen van een ticket voor deze wedstrijd, en kan deze groep reeds hun ticket claimen. Ook Gouden Seizoenkaarthouders uit Groep Wit hebben nu ook de mogelijkheid om tegelijkertijd met Groep Rood tickets te bestellen. De Gouden Seizoenkaarthouders hebben namelijk, zoals bij aankoop van de kaart gecommuniceerd, het extra recht op het bijwonen van thuiswedstrijden van de play-offs, mits dat coronatechnisch is toegestaan.
Tot en met 19.00 uur zijn de tickets voor Groep Rood en Gouden Seizoenkaarthouders gereserveerd. Mochten er na die tijd nog tickets beschikbaar zijn, dan krijgen supporters die behoren tot Groep Wit vanaf dan ook de kans om een ticket te claimen. Alle Seizoenkaarthouders hebben een e-mail ontvangen met daarin meer informatie over het claimen van een ticket.

Cookieinstellingen