Gratis wandelboekje Utrecht Noordoost

Foto: Buurtteam

Vanaf deze week is er op meerdere plekken in Noordoost een gratis boekje met wandelingen in Noordoost verkrijgbaar. De wandeling door Tuindorp en Tuinwijk is niet zomaar een wandeling. Op de route zijn oefeningen aangeboden om verschillende spiergroepen in het lichaam te trainen.

Het zijn eenvoudige en laagdrempelige oefeningen die uw lijf net die extra boost geven. U hoeft geen extra materialen mee te nemen. Alles wat u nodig heeft om de oefeningen uit te voeren, vindt u op de route zelf.
De wandeling bestaat uit drie verschillende routes, variërend van een ommetje tot een wat langere wandeling. Het start- en eindpunt van iedere route is bij winkelcentrum De Gaard aan de Troosterlaan 9. Het is ook leuk om de route samen, op gepaste afstand, te doen. In het boekje vindt u een uitleg over de routes met de daarbij behorende oefeningen en routebeschrijving.
Het wandelboekje is een initiatief van de Beweegvriendelijke Wijk die in Noordoost activiteiten voor 55+ organiseert om alleen of samen te bewegen en elkaar te ontmoeten. Dit wordt samen gedaan met ondernemers, clubs, en organisaties uit de wijk op het gebied van sport, bewegen, natuur en cultuur. Iedere week is er een verrassend aanbod. Wit u weten aan welke activiteiten u kunt deelnemen? Voor meer informatie en inschrijven voor de nieuwsbrief gaat u naar: www.beweegvriendelijkewijk.nl
Het wandelboekje is een initiatief van de Beweegvriendelijke Wijk en is gratis verkrijgbaar bij:

Winkelcentrum De Gaard, Troosterlaan 9:
GZC Prinsenhof
Foto ROMP
Bakkerij Neplenbroek
Bloemenwinkel De Gaard
Jan van Galenstraat/ Huizingalaan:
Vivant Tabaksaak Vroon
Bloembinderij de Korenschoof
De Helden
En verder:
Buurtcentrum de Leeuw, Samuel van Houtenstraat 1
Huisartsenpraktijk Vogelenbuurt, Nieuwe Koekoekstraat 85

Cookieinstellingen