FC Utrecht gaat driejarig partnership aan met Nike

Foto: FCU

FC Utrecht is met het grootste sportmerk ter wereld een driejarig partnership overeengekomen en gaat met ingang van het seizoen 2019/2020 spelen in kleding van Nike.

Samen met het Amerikaanse sportmerk gaat de club onder meer een nieuwe wedstrijdkledinglijn ontwikkelen. De kenmerkende diagonaal op het thuisshirt van de Domstedelingen vormt daarbij uiteraard het uitgangspunt.
Daarnaast zal er een complete FC Utrecht-lijn van Nike komen, die bestaat uit onder meer trainingskleding en verschillende casual outfits.
“We zijn ontzettend trots op het feit dat we met ingang van het nieuwe seizoen Nike als kledingpartner hebben”, reageert Commercieel Directeur Joost Broerse op de samenwerking. “Dat een A-merk als Nike zich ook graag aan FC Utrecht committeert, stemt uiteraard tot grote tevredenheid. Tevens hebben we een unieke samenwerking gesloten met de Nike store in Hoog Catharijne, waardoor een gedeelte van de FC Utrecht-collectie van Nike in die winkel komt te hangen. Samen met de Nike store in de stad zullen we de nodige activaties en acties gaan optuigen. Daarnaast zal de FC Utrecht-kleding van Nike uiteraard ook verkrijgbaar zijn in de FC Utrecht Fanshop in Stadion Galgenwaard en via de webshop van FC Utrecht vanaf het nieuwe seizoen.”

Cookieinstellingen