Alcoholvrije cocktails tijdens de Singelloop

Foto: provincie Utrecht

Onder het motto ‘proost alcoholvrij’ zet de provincie Utrecht een variant op Bob-campagne, namelijk de SportBob-actie, in tijdens de Singelloop Utrecht op zondag 7 oktober. In het Wilhelminapark komt een speciale Happy Drinks Bar, aangekleed in Bob-stijl, waar alcoholvrije cocktails geserveerd worden. Het doel is om te laten zien dat sportprestaties ook zonder alcohol gevierd kunnen worden.

De provincie Utrecht trakteert de eerste 500 bezoekers op een gratis Happy Drink sample. Aansluitend biedt de beheerder van de Happy Drinks Bar twee Happy Drinks voor de prijs van één aan. En deelnemers aan de Singelloop kunnen op vertoon van hun startnummer een ‘overwinningscocktail’ krijgen voor een speciale prijs. In de Bar worden ook recepten voor alcoholvrije drankjes uitgedeeld en tips gegeven voor als je de Bob bent.
Bij de Happy Drinks Bar staat ook een fotohokje waar lopers en bezoekers een polaroid en digitale foto van zichzelf kunnen laten maken met een speciale ‘I Did it’-Celebration Drink. Door de digitale foto vervolgens weer te delen op social media, onder de #proostalcoholvrij, maken zij bovendien kans op het winnen van een polaroid camera.
De SportBob-campagne is een van de voorlichtingsactiviteiten van de provincie Utrecht in de regio om verkeersveilig gedrag te stimuleren.

'

Reacties

article
69522
Onder het motto ‘proost alcoholvrij’ zet de provincie Utrecht een variant op Bob-campagne, namelijk de
https://utrecht.nieuws.nl/sport/69522/alcoholvrije-cocktails-tijdens-singelloop/
2018-10-05T16:55:40+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/340/2018/10/05165514/bobsport_singelloopbeeld.jpg
Sport