Dafne Schippers ontbreekt op NK Atletiek

Dafne Schippers
Dafne Schippers
Foto: Filip Bossuyt, Flickr.com

Dafne Schippers zal niet in actie komen op de NK Atletiek in Utrecht. Na de Europese Kampioenschappen voor landenteams afgelopen weekend is in overleg met Dafnes begeleidingsstaf besloten een aanpassing in haar programma door te voeren waardoor ruimte ontstaat voor een extra trainingsperiode.

Momenteel wordt volledige prioriteit gegeven aan een optimale voorbereiding op de WK Atletiek in Londen begin augustus. Zowel de Atletiekunie als Dafne betreurt het enorm dat zij niet op haar geboortegrond zal uitkomen.

Naast Dafne ontbreken ook Susan Krumins, Churandy Martina en Maureen Koster in Utrecht. Zowel Churandy als Maureen komen in actie op de Diamond League in Rabat datzelfde weekend, waar Susan middenin haar hoogtestage zit.

De ASICS NK Atletiek keren na 12 jaar terug naar Utrecht en vinden dit jaar plaats van 13 tot en met 16 juli. Op donderdag 13 juli kun je genieten van polsstok spektakel op het Vredenburg, de andere dagen is Sportpark Maarschalkerweerd strijdtoneel van de overige atletiekdisciplines.

Cookieinstellingen