Domkerk en Stadsschouwburg toegevoegd aan Urban Trail

Foto: Urban Trail

De overweldigende belangstelling voor de eerste Utrecht Urban Trail op paasmaandag 17 april heeft tot nu toe geresulteerd in 2000 inschrijvingen. De organisatie is blij verrast met dit aantal en presenteert met trots twee nieuwe, aansprekende locaties: de Domkerk en Stadsschouwburg.

Nog minder dan een maand en dan zijn de iconische Domkerk en Stadsschouwburg mede het toneel van de eerste Utrecht Urban Trail. De kerk verbonden aan het meest herkenbare gebouw van Utrecht opent haar deuren voor deze speciale, sportieve gelegenheid. Bij de even aansprekende Stadsschouwburg gaan lopers door de hoofdingang naar binnen en ontdekken plekken waar je als toeschouwer normaal niet komt.

Eerder werden o.a. Sterrenwacht Sonnenborgh, Stadhuis, De Lik-Gevangenis Wolvenplein, Nijntje Pleintje, restaurant De Rechtbank en de Universiteitsbibliotheek aan het parcours toegevoegd. In totaal bestaat het parcours uit circa 20 locaties. De start- en finishlocatie is gelegen op het Janskerkhof. Deelnemers krijgen na de finish een medaille en een heerlijk ontbijt aangeboden. 

Bij een Urban Trail is niet de tijd belangrijk, maar draait het om een unieke loopervaring: je loopt door verschillende gebouwen, steegjes, binnentuinen waar je anders nooit komt. Ook het parcours in Utrecht verrast je met ca. 10 km avontuurlijk en urban loopplezier. Stapsgewijs worden meer locaties en het parcours bekendgemaakt. Volg de Utrecht Urban Trail® op de website, Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat.

Inschrijven kan op www.utrechturbantrail.nl

 

Reacties