Grafisch Lyceum Utrecht Beste Werkgever 2019-2020 branche mbo-scholen

Foto: Kim van der Kwast

Grafisch Lyceum Utrecht is uitgeroepen tot Beste werkgever 2019-2020 in de branche mbo-scholen. Dat heeft Effectory bekendgemaakt op basis van haar jaarlijkse Beste Werkgeversonderzoek. Het ‘Beste Werkgevers Keurmerk’ is Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap.

Het Grafisch Lyceum Utrecht scoort vooral hoog op thema’s bevlogenheid, betrokkenheid, tevredenheid, werkgeverschap en leiderschap. Medewerkers geven aan dat ze trots zijn op collega’s, studentgerichtheid, samenwerking en de gezonde werkcultuur.
Sandra Beentjes, voorzitter van het College van Bestuur van het Grafisch Lyceum Utrecht, kreeg de award op 4 maart jl. uit handen van Nina Keijsers, projectmanager Effectory. Beentjes is trots op de behaalde titel: “We hebben deze prijs te danken aan de enorme inzet en betrokkenheid van onze eigen werknemers. Heel mooi dat dit met de uitreiking van dit keurmerk wordt gewaardeerd. Dit compliment over ons werkgeverschap zetten we in bij de verdere professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s en studenten.” 
Op 18 maart maakt Effectory bekend wie van alle branchewinnaars het hoogst heeft gescoord en dus overall de Beste Werkgever van heel Nederland is. Dat gebeurt binnen twee categorieën: organisaties met meer of minder dan 1.000 medewerkers. Of het Grafisch Lyceum Utrecht ook deze titel in de wacht sleept, blijft dus nog even spannend.
Beste Werkgevers is ontwikkeld om een objectief oordeel te vellen over werkgeverschap in Nederland. In het Beste Werkgeversonderzoek van Effectory beoordeelden afgelopen jaar meer dan 500.000 medewerkers hun werkgever. Dit keurmerk is alleen te behalen, door wat eigen medewerkers over hun werkgever zeggen.

Reacties