Zware mishandeling op het Stationsplein

Foto: politie

Rond 17:30u vond op zondag 4 februari een zware mishandeling plaats tussen meerdere personen op het stationsplein in Utrecht. Vier verdachten zijn aangehouden, maar onduidelijk is wie welke betrokkenheid heeft gehad. De politie is op zoek naar getuigen.

Agenten werden gestuurd naar het stationsplein in Utrecht. Er zou een gevecht zijn uitgebroken. Ter plaatste bleken er meerdere personen betrokken te zijn geweest bij de mishandeling van een man. Het is op dit moment nog erg onduidelijk wie verdachten waren en wie het slachtoffer.
Het slachtoffer zou mogelijk bestolen zijn. Hij wilde verhaal halen bij de groep die daar verantwoordelijk voor zouden zijn geweest. De man loopt op de groep af, waarna hij een klap uitdeelt. Vervolgens ontstaat er een vechtpartij waarbij de man zwaar mishandeld wordt door een groep van drie mannen.
In totaal zijn twee mannen en twee jongens aangehouden waaronder mogelijk het vermeende slachtoffer. Een 35-jarige man uit Soest, 20-jarige man uit Bunnik, 17-jarige jongen uit ’s-Gravenhage en een 15-jarige jongen uit Woerden zijn aangehouden.

Cookieinstellingen