Politie arresteert drie mannen die straatdealers bevoorraden

Foto: politie

Na de aanhouding van twaalf vermoedelijke straatdealers zijn er deze week opnieuw drie verdachten aangehouden die in verband worden gebracht met de handel in verdovende middelen. Deze mannen worden ervan verdacht een rol te hebben gespeeld in het bevoorraden van straatdealers.

Met de actie van vorige week zijn in Utrecht twaalf vermoedelijke dealers van de straat gehaald. Naast deze actie heeft de politie ook onderzoek gedaan naar de bevoorrading van straatdealers. Het gaat daarbij om een 30-jarige man uit Utrecht, een 65-jarige man uit Bilthoven en een 26-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats. Twee van deze verdachten zijn op dinsdag 4 april aangehouden in hun woonplaats. De derde verdachte is op donderdag 6 april gearresteerd. Alle verdachten zitten momenteel nog in hechtenis.
Naast de arrestaties zijn er ook op twee adressen een huiszoeking gedaan. Hierbij bijna een kilo aan harddrugs aangetroffen. Daarnaast is er voor ongeveer 20.000 euro aan briefgeld en meer dan 70 kilo aan muntgeld in beslag genomen. Deze goederen werden in beslag genomen. Daarnaast moesten de verdachten drie auto’s, diverse telefoons en dure merkkleding inleveren.

Cookieinstellingen