Steekpartij in Kanaleneiland

Foto: Pixabay

Op donderdag 27 mei 2021 vond er rond 23.25 uur een steekpartij plaats op de Van Eysingalaan in Kanaleneiland. Bij aankomst bevonden zich drie mannen op straat, waarvan er twee gewond waren. De man die niet gewond was, werd direct aangehouden. Een tweede verdachte werd ook aangehouden, maar eerst vanwege zijn verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Op donderdagavond kreeg de politie een melding dat er een vechtpartij plaatsvond tussen drie personen, waarbij ook een steekwapen betrokken zou zijn. Het betrof drie mannen van 53 jaar uit Harmelen, 55 jaar zonder vaste woon-of verblijfplaats en 57 jaar uit Utrecht.
Bij aankomst op de Van Eysingalaan bleek dat de twee mannen van 55 en 57 jaar gewond waren. De 53-jarige man was niet gewond en werd direct aangehouden. De 55-jarige, gewonde man werd ook aangehouden, maar moest eerst naar het ziekenhuis gebracht om aan zijn verwoningen geholpen te worden. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht. De politie is op zoek naar getuigen die de vechtpartij gezien hebben, iets weten of bijvoorbeeld camerabeelden hebben.

Cookieinstellingen