Ernstig mishandelde man blijkt 48-jarige Utrechter

Foto: politie

Op woensdag 17 maart werd een man mishandeld op de Koppestokstraat. Het slachtoffer raakte buiten kennis en is naar het ziekenhuis vervoerd. Van de verdachte ontbreekt nog ieder spoor. De identiteit van het slachtoffer is inmiddels bekend. Het gaat om een 48-jarige man uit Utrecht. Hij ligt met ernstig letsel in het ziekenhuis. De politie komt nog steeds graag in contact met mensen die meer weten over wat zich heeft afgespeeld aan de Koppestokstraat.

Rond 20.05 uur kreeg de politie een melding dat een man was geslagen en gewond was geraakt. Ter plaatse bleek dat het slachtoffer hoofdletsel had en niet aanspreekbaar was. De man is naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft direct een onderzoek ingesteld maar dat heeft geen informatie opgeleverd over de aanleiding en toedracht van het incident. Wel is bekend geworden dat de verdachte na de mishandeling vermoedelijk is gevlucht in personenauto. De auto is donker van kleur en betreft een klein model.
Aanvankelijk was onduidelijk wie het slachtoffer was. Dankzij tipgevers is duidelijk geworden dat het gaat om een 48-jarige Utrechter. Hij komt uit de wijk waar het incident ook plaatsvond. De politie is voor het onderzoek dringend op zoek naar getuigen en mogelijke camerabeelden.

Cookieinstellingen