Pizzakoerier beroofd in Overvecht

Foto: politie

Op de Sint Maartendreef in Overvecht is dinsdagavond 2 maart een pizzakoerier beroofd. De 18-jarige jongen werd vast gegrepen en beroofd van zijn dure warmhoudtassen en al het eten.

De bezorger reed rond 22:15 uur met een bestelling naar een afgesproken adres. Daar aangekomen was de situatie ineens anders: de bestelling moest worden afgeleverd bij een kleine, zwarte auto. Maar de inzittenden van de auto waren niet van plan om te betalen. De jongen werd stevig vastgepakt en er werd aan de telefoon in zijn hand getrokken. De bezorger liet van schrik zijn spullen vallen.
De daders gingen er vervolgens met de bezorgtassen vol gas vandoor richting de Tigrisdreef. De politie heeft buurtonderzoek gedaan, maar dat heeft helaas niets opgeleverd. De bestuurder was een lange jongen met een tenger postuur, een getinte huid, zwart haar en een rode jas. De bijrijders was een jongen van ongeveer 25 jaar met een stevig postuur, een lichte huidskleur, lichtblauwe ogen en een lichtblauwe spijkerbroek en een grijs vest. Achterin de auto zat een meisje van ongeveer 25 jaar met een normaal postuur, een lichte huidskleur en blond haar in een staartje.

Reacties