Man beroofd door twee mannen op de Tweede Oosterparklaan

Foto: Wikimedia

Op woensdag 15 augustus is een bewoner van de Tweede Oosterparklaan het slachtoffer geworden van een beroving. De politie zoekt getuigen.

De man had op woensdag rond 13.30 uur gepind bij een pinautomaat op het winkelcentrum en was daarna naar huis gereden. Hij verklaarde dat toen hij bij zijn woning aankwam, twee mannen hem vervolgens bedreigden en zijn portemonnee eisten. Daarna dwongen ze hem de woning in te gaan en gingen er met vermoedelijk een scooter met de buit vandoor in onbekende richting. Het slachtoffer deed later aangifte.
Een van de twee daders droeg een bivakmuts met daarover een zwart/grijze helm, waarbij deze tinten in cirkels door elkaar heen liepen. De man was ongeveer 1.80 m lang, had donkere wenkbrauwen en groen/bruine ogen en had een gespierd/sportief postuur. Hij sprak Nederlands met een onbekend accent. Hij droeg een grijze, strakke jas en een blauwe broek, waarbij de pijpen met elastiek strak zaten.
De andere dader was iets kleiner dan dader 1. Hij droeg eveneens een bivakmuts met dezelfde soort helm. Ook deze man had donkere wenkbrauwen, bruin/groene ogen en had een gespierd postuur, maar was iets dunner. Deze dader droeg een donkergrijze jas en grijze broek en ook hierbij zaten de pijpen strak door elastiek.

Cookieinstellingen