Locoburgemeester Everhardt sluit zaalverhuurbedrijf en restaurant

Foto: Pixabay

Locoburgemeester Victor Everhardt heeft zowel zaalverhuurbedrijf K-sjot als restaurant Platinum Lounge gesloten. Aanleiding voor het sluiten van K-sjot is de betrokkenheid van één van de exploitanten bij een geweldsincident. Platinum Lounge moet dicht omdat hier geen restaurant wordt geëploiteerd maar een shisha lounge. Voor de shisha lounge is geen vergunning verleend.

Bij K-sjot was één van de exploitanten bij een geweldsincident betrokken waarbij gasten van een naastgelegen horecabedrijf bedreigd zijn. De betreffende exploitant had voor een eerder incident al een waarschuwing gehad. Het horecabedrijf is per direct gesloten. De uitbater kan in bezwaar en beroep gaan tegen het besluit.

Bij de Platinum Lounge hebben gemeentelijke inspecteurs van Vergunningen, Toezicht en Handhaving het illegale gebruik via verschillende controles vastgesteld. Zo hanteerde het restaurant wel een menukaart, maar waren ingrediënten (zeer) beperkt aanwezig. Bovendien zorgde het restaurant voor overlastklachten. De vergunning van het restaurant is nu ingetrokken, het horecabedrijf moet vanaf 22 november dicht. Ook hier kan de uitbater nog in bezwaar en beroep tegen het besluit.

Cookieinstellingen