Fietser beroofd in Elinkwijk

Foto: Politie

Een 20-jarige man uit Utrecht is afgelopen vrijdagmiddag op de Oosterleestraat beroofd van zijn waardevolle bezittingen. De twee daders wisten te ontkomen.

Het slachtoffer fietste omstreeks 16.15 over de Amsterdamsestraatweg toen hij merkte dat hij werd achtervolgd door twee onbekende mannen eveneens op de fiets. Op de Oosterleestraat werd hij tot stoppen gedwongen, bedreigd met een steekvoorwerp en vervolgens beroofd. Tot slot staken de mannen ook nog zijn band lek. Ze fietsten dezelfde weg terug, richting de Amsterdamsestraatweg.

Het gaat om een donkergekleurde man en een licht getinte man. Beiden zijn tussen de 35 en 45 jaar oud, circa 1.80 – 1.85 meter lang en hadden een onverzorgd uiterlijk. Ook fietsten beiden op een zwarte omafiets. De donkergekleurde man heeft onverzorgd zwart/grijs krullend haar, een breed postuur. Hij droeg een zwarte jas, blauwe spijkerbroek en felrode schoenen van het merk Nike. De licht getinte man is kaal, heeft een normaal postuur en droeg een lichtgrijs trainingspak.

Cookieinstellingen