Sensuele comedy Hapje in Villa Concordia

Foto:

Op zaterdagavond 19 juni vindt de comedy Hapje plaats in Villa Concordia. Hapje is een sensuele comedy over hoe een huwelijk óók kan zijn. Tot de dood ons scheidt? Philip en Carolina doen het anders: zij hebben een huwelijkscontract voor 10 jaar afgesloten.

In deze sensuele theatervoorstelling ben je als bezoeker getuige van hun beslissing, tekenen ze bij of gaan ze uit elkaar? En dan is er nog Alfred, hun personal assistent die zijn best doet het stel in al hun wensen te voorzien. Drie acteurs die elkaar telkens weer uitdagen in hun (fysieke) spel en garant staan voor een prikkelende voorstelling. Met Mirthe Bron, Boy Ooteman en Noël van Santen, regie Daniël Cohen.
Boy Ooteman (Philip in Hapje) afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. Boy ken je mogelijk van zijn rollen in Soldaat van Oranje, Zij Gelooft in mij, Fabelhaft of Back to Oz of één van zijn andere rollen in films of televisie serie’s zoals Klem of Onze Jongens.
Noël van Santen (butler Alfred) studeerde af als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Hij speelde jarenlang in cabaretduo Schudden en was drie keer genomineerd voor de Poelifinario. Hierna heeft Noël het Utrechtse theatergezelschap De Staat van zijn opgericht, speelde in de musicals de Marathon en Soof en oogstte veel lof in de solovoorstelling De Nachtwaker van Het Filiaal.
Mirthe Bron (Carolina in Hapje) studeerden aan de Fontys Hogeschool voor de kunsten in Tilburg en Koningstheateracademie in Den Bosch. Mirthe maakte deel uit van Purper Ladies en Andermans Veren Live. Zij was te zien in de voorstellingen Mata Hari, Aufstieg und Fall der Stadt Mahagonny en die Dreigroschenoper. Mirthe speelt, zingt en schrijft zij schreef oa de tekst voor de voorstelling Hapje.

Cookieinstellingen