Central Park Festival verplaatst naar 18 september

Foto: Nathan Reinds

Het Central Park Festival is verplaatst naar het najaar van 2021. “Achter de schermen zijn we blij met de komst van het garantiefonds”, aldus de organisatie. Dinsdag 9 februari starten ze met de verkoop van de laatste tickets.

Het garantiefonds van de overheid biedt perspectief voor festivals die ná 1 juli worden gehouden. De vorige datum van Central Park (5 juni) komt daardoor te vroeg, aangezien deze niet binnen het garantiefonds valt. “Om bezoekers meer zekerheid te bieden dat Central Park tóch doorgang kan vinden dit jaar hebben we besloten het festival eenmalig te verplaatsen naar 18 september 2021. Dit is een unieke situatie vanwege de COVID-19 pandemie, in 2022 zijn we weer gewoon terug in de zomer.” Alle mensen die al in het bezit zijn van een ticket krijgen van de organisatie op 4 februari een mail met daarin alle informatie omtrent hun kaartjes. Welke geldig zijn op 18 september of ingeruild kunnen worden.
De eerder bevestigde artiesten hebben de intentie gegeven er alles aan te doen om Central Park op 18 september 2021 in hun speelagenda’s op te nemen, maar kunnen gezien de impact van Corona op dit moment nog geen definitief uitsluitsel geven. “We houden onze bezoekers uiteraard op de hoogte en mocht het zo zijn dat een artiest niet kan, dan gaan we onze uiterste best doen om een waardig vervangende act te boeken!” 85% van de tickets zijn vorig jaar al verkocht. De kaartverkoop van de laatste tickets start 9 februari om 12:00 via www.centralparkfestival.nl. Een kaartje kost €42,50 (ex. fee). Tickets & meer info is te vinden via:www.centralparkfestival.n

Reacties