Stadsschouwburg sluit deuren van 15 t/m 27 oktober

Foto: SBU

Op dinsdag 13 oktober heeft de overheid nieuwe maatregelen afgekondigd in de strijd tegen verdere verspreiding van het Covid-19 virus. Voor Stadsschouwburg Utrecht betekent dit dat de capaciteit van beide zalen terug wordt gebracht naar 30 personen, en dat restaurant Zindering en café Mevr. Dudok volledig zijn gesloten.

Stadsschouwburg Utrecht is van mening dat het met deze beperkingen niet langer mogelijk is om haar gasten de beleving te bieden die zij van de schouwburg mogen verwachten. Daarnaast wil de schouwburg gehoor geven aan de oproep van de overheid om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan door bij te dragen aan het beperken van reisbewegingen en samenkomsten.
Op grond van deze overwegingen heeft Stadsschouwburg Utrecht besloten alle voorstellingen van 15 t/m 27 oktober te annuleren. De voorstellingen van woensdag 14 oktober gaan gewoon door. De schouwburg is van 15 t/m 27 oktober gesloten voor publiek. Van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur is de informatiebalie wel telefonisch bereikbaar op nummer 030-2324125.

Reacties