Podium Hoge Woerd gaat weer open

Foto: Podium Hoge Woerd

Na een theaterloze periode opent Podium Hoge Woerd op 3 september haar deuren. Voor de zomer heeft het theater samen met hun personeel, acteurs én het publiek geoefend om een bezoek aan het theater veilig te laten plaatsvinden. Ze werken dit jaar met ongeplaceerde tickets om de maximale zaalcapaciteit te benutten én het publiek de benodigde ruimte te kunnen garanderen. Veel voorstellingen spelen twee keer op een avond om zo veel mogelijk plekken aan te bieden.

Bij binnenkomst checkt een medewerker van het theater uw tickets. In het theater staan de looproutes aangegeven die u kunt volgen. De medewerkers staan klaar om hierbij te helpen. Bij de ingang van de zaal is desinfecterende handgel geplaatst. In de zaal wijst een medewerker de juiste zitplaats toe voor een goede verdeling. De garderobe van het theater is gesloten, de jassen kunnen mee de zaal in. Na afloop geven de medewerkers van Podium Hoge Woerd instructies voor het verlaten van de zaal. Zo verloopt het bezoek geheel veilig.
Voorafgaand en na afloop van de voorstellingen vinden er regelmatig inleidingen en nagesprekken plaats met de acteurs of regisseurs. Ze geven context, extra achtergrondinformatie of uitleg over het maakproces. Op de DansDonderdagen worden de inleidingen dit seizoen gegeven door artistiek leider en choreograaf Jasper van Luijk. De kaarten voor deze inleidingen zijn bij te boeken bij het kopen van kaarten.
Kaarten zijn alleen online te koop via de website: podiumhogewoerd.nl

Reacties