Stadsschouwbrug Utrecht gaat weer open

Foto: SBU

Op maandag 1 juni opent Stadsschouwburg Utrecht haar deuren weer voor het publiek. Vanaf 12.00 uur zijn bezoekers weer welkom op de terrassen van Zindering en Mevr. Dudok, die in verband met de anderhalvemeter-eis zijn uitgebreid. De heropening wordt opgeluisterd met enkele acts. ’s Avonds kan weer gedineerd worden in restaurant Zindering (maximaal 30 personen)

Op zondag 7 juni presenteert de schouwburg twee speciale edities van de maandelijkse talkshow Zzzzzondag! met Patrick Nederkoorn en Oscar Kocken. En de eerder aangekondigde editie van Wijn & Spijs (Vino Gross, Slovenië) op woensdag 10 juni zal gewoon doorgaan. Voor beide activiteiten geldt een maximum van dertig personen.
Van 1 t/m 4 juli maakt de Stadsschouwburg een herstart met Het Nationale Theater dat een serie intieme theateravonden presenteert onder het motto ‘Het Nationale Theater speelt altijd’. Deze avonden gaan radicaal terug naar de basis van het toneel: een handjevol acteurs, steengoede teksten en een live publiek. De programmeurs van de Stadsschouwburg zijn volop in gesprek met andere makers om nog meer bijzondere programma’s neer te zetten.

Reacties