DOX streamt nu theaterdansvoorstellingen en start digitale Flashmob challenge

Foto: DOX

Door Coronamaatregelen gaan alle voorstellingen van DOX tot 1 juni niet door. Maar DOX zit niet stil. Sinds deze week streamen zij levendigheid en power naar de huiskamers. Iedere woensdag zet DOX een nieuwe stream live en kondigt zij de stream van volgende week aan. Daarnaast startten zij een heuse digitale Flashmob Challenge met als hoogtepunt de flashmob voor jong en oud op zondag 29 maart om 17:00 uur via Zoom.

Vanaf deze week staat de theaterdansvoorstelling 100% Selfmade online. Acht jonge mannen, verliefd op dansen, met verschillende achtergronden en allemaal eigenwijze laatbloeiers, jagen hun droom na: een leven als danskunstenaar. De ambities zijn hoog, maar lukt het hen om ook werkelijk tot iets te komen en blijft het collectief overeind? We zijn getuigen van de poging. DOX en Maas TD werkten met de stoere mannen van 155 aan deze spectaculaire dansshow. Bekijk de show nu op wijzijndox.nl
Doordat de première van DE ZIJLIJN van zondag 29 maart is geannuleerd, organiseren het Utrechtse talentenhuis DOX en het Almeerse theatergezelschap BonteHond een speciale digitale flasmob voor de hele familie! Dans nu elke dag mee met de dansers van DE ZIJLIJN en leer de dans via de Instagram en Facebookpagina @wijzijndox op je eigen tempo thuis. Op zondag 29 maart om 17:00 uur dansen ze live via deze ZOOM-link met iedereen de hele ZIJLIJN dans. Een speciale digitale-flashmob-danschallenge-première.

Cookieinstellingen