Hofman organiseert live-streaming concert in je woonkamer

Foto: Hofman live sessies

Geïnspireerd door alle hartverwarmende initiatieven die in Utrecht zijn ontstaan en de wens om de creatieve sector te blijven steunen heeft Hofman Café de ‘Hofman Live Sessies’ in het leven geroepen. Op zaterdag 21 maart luister je in je eigen woonkamer naar Géonne Hartman en Vic Willems; twee Utrechtse muzikanten die vanuit hun eigen woonkamer voor je spelen. Om de muzikanten te steunen is een GoFundme-pagina ingericht. De livestreaming start om 21:00 uur.

De Utrechtse singer-songwriter Géonne Hartman maakt intieme, folky indie met een eigenzinnige draai; Utrechter Vic Willems maakt intieme, melancholieke luisterpop met persoonlijke teksten op een laagje elektronica. Naar beiden muzikanten luister je zaterdag in je eigen woonkamer via live-streaming in het Facebook-evenement.
Door het Coronavirus is Hofman Café, net zoals andere horecagelegenheden, gesloten tot en met 6 april 2020. Livemuziek heeft een vaste plek in het programma van het café: elke donderdag staan bij Hofman Live de tofste opkomende acts op het podium. Aangezien deze avond is komen te vervallen, maar Hofman de muzikanten wil blijven steunen is er de online variant ‘Hofman Live Sessies’ van het evenement opgezet. Met een bijdrage via de GoFundMe-pagina is het mogelijk de muzikanten te steunen: de volledige opbrengst hiervan gaat naar de muzikanten.

Reacties