Comedyhuis Club in Utrecht presenteert ‘coronashow’ met livestream in lege comedy club

Foto: Comedyhuis Club

Het Comedyhuis is een bolwerk van burgerlijke gehoorzaamheid en dus hebben ze netjes alle stand-up comedyshows in de Comedyhuis Club in maart geannuleerd om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Die beslissing deed zowel artistiek als financieel behoorlijk pijn. De zaalhuur is toch al betaald dus daarom deze zaterdag om 20.30 uur een livestream op Facebook van De Grote Coronashow in een geheel verlaten comedy club. Volg de show live op facebook.com/comedyhuis.

Deze show is voor het internet en in een verlaten comedy club dus de gasten spelen niet hun stand-up comedyset maar proberen eens wat nieuws. Verwacht oude grappen, rare gesprekken, ingewikkelde literatuur, en een optreden van een van Nederlands heetste synthpop-acts. En dat alles onder leiding van MC Jurg van Ginkel en live te volgen vanuit uw zelfgekozen quarantaineplek.
U bent van harte uitgenodigd om NIET langs te komen. Volg de livestream op onze Facebookpagina (www.facebook.com/comedyhuis) vanaf zaterdag 14 maart rond 20.30 uur. De show duurt ongeveer 30 minuten. Daarna gaan we aan het bier. Dit wordt raarrrr…. dus no refunds (maar ook geen entree)!
De Comedyhuis Club is de enige stand-up comedyclub van Utrecht met elke week drie shows met de beste grappenmakers van Nederland. Daarmee trekken ze honderden bezoekers per week. Behalve dus deze maand, vanwege het coronavirus. Het afgelasten van shows kost veel tijd en geld. Dus een beetje steun is altijd welkom: het delen van het event op social media of in uw krant/tijdschrift/blog/YouTube-video wordt daarom op prijs gesteld!

Reacties