Winkel van Sinkel nieuwe Festivalhart Nederlands Film Festival 2018

Foto: NFF

De Winkel van Sinkel keert terug als Festivalhart van het Nederlands Film Festival. Het bruisende Festivalhart is tijdens de aankomende editie elke dag geopend van donderdag 27 september tot en met vrijdag 5 oktober.

De Winkel van Sinkel aan de Oudegracht vormt tijdens het NFF de uitvalsbasis voor bezoekers met onder andere de festivalkassa en diverse programmaonderdelen. Zo kan het publiek onder meer terecht bij de NFF Talkshow met presentatoren Art Rooijakkers en Eva Cleven, genieten van een speciaal filmdiner, dansen tijdens het NFF Filmfeest, luisteren naar (live) muziek van Utrechts talentplatform De Coöperatie en de bijzondere gevellichtkunst van Utrechts kunstenaarscollectief LiGHT-UP bewonderen.
De NFF Talkshow die vanaf vrijdag 28 september t/m woensdag 3 oktober vrij toegankelijk is voor bezoekers van 22.15-23.00 uur, wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers en Eva Cleven. Voor Cleven, presentator van o.a Het Klokhuis, is het haar eerste talkshow voor het Nederlands Film Festival. Rooijakers host de Talkshow van vrijdag 28 september t/m maandag 1 oktober en Cleven op dinsdag 2 en woensdag 3 oktober.
Het Festivalhart leent zich dit jaar ook voor een groots Filmfeest dat op zaterdagavond 29 september plaatsvindt. Tickets voor het feest inclusief spetterende optredens van DJ/acteur Egbert-Jan Weeber en de filmband The Jodie Foster Xperience & Friends die bestaat uit filmmakers en acteurs, zijn vanaf vandaag voor €15,00 verkrijgbaar op www.filmfestival.nl/voorverkoop.
De keuze voor de Winkel van Sinkel als kloppend Festivalhart is logisch volgens festivaldirecteur Silvia van der Heiden. “De Winkel van Sinkel bevindt zich op de looproute tussen de belangrijke vertoningsplekken van het festival. Het is bij uitstek de plek waar iedereen elkaar kan treffen. We kijken uit naar een geweldige samenwerking voor de 38e festivaleditie dit najaar”, aldus Van der Heiden.

Cookieinstellingen