Moeders in het zonnetje gezet tijdens moederdag in MOA

Foto: Colijn van Noort

Op zondag 13 mei is het Moederdag. MOA | Museum Oud Amelisweerd zet alle moeders graag in het zonnetje. Speciaal voor deze gelegenheid heeft MOA niet één, maar twee acties opgezet voor iedereen die nog op zoek is naar een bijzonder Moederdag cadeau.

Moeders die door hun kind(eren) mee worden genomen naar MOA krijgen gratis toegang tot het museum. Extra leuk met de gezinsdagkaart, die voor deze gelegenheid voor slechts €13,- verkrijgbaar is aan de kassa. Bezoek het landhuis en de tentoonstelling ‘Flower Power’. Iedere moeder doe je toch een plezier met bloemen?
Voor wie zijn moeder extra wil verwennen biedt MOA in samenwerking met het nabijgelegen restaurant De Veldkeuken een Moederdag-brunch. In het restaurant kan genoten worden van alle heerlijkheden die het biologische restaurant te bieden heeft. Vervolgens kan MOA op eigen gelegenheid bezocht worden met de moeders-gratis-actie.
Reserveren: [email protected], www.veldkeuken.nl, of 030-8905467 Prijs: Volwassenen €19,95 p.p. exclusief drankjes, kinderen t/m 3 jaar gratis, kinderen van 4-10 jaar €14,50..
Aanvang buffet: 10.30 tot 11.30 uur. Het buffet wordt om 11.30 uur afgeruimd, maar er kan dan nog rustig nagetafeld worden. MOA is geopend van 11 tot 17 uur.

Cookieinstellingen