Optreden van Stephanie Struijk bij Broese

Foto: Broese

Singer-songwriter Stephanie Struijk, voorheen bekend als Stevie Ann, komt zaterdagmiddag naar Broese boekverkopers voor een live optreden naar aanleiding van haar nieuwe album ‘Daar’. Ze zal enkele tracks spelen en aansluitend haar albums signeren.

Stephanie Struijk schreef de nummers voor ‘DAAR’ samen met Daniël Lohues. In tegenstelling tot haar vorige album, dat tijdens een roadtrip door Amerika tot stand kwam, schreef ze haar nieuwe album dichter bij huis.
Stephanie Struijk: “In plaats van het schrijven tijdens een trip door Amerika, zijn deze liedjes een stuk dichterbij huis geschreven. Wat teksten heeft opgeleverd die onder andere gaan over thuis, en dan vooral het zoeken naar een thuis. In het liedje ‘Ook wel gelukkig’ bijvoorbeeld zing ik over mijn geboortegrond, en hoe het was geweest als ik daar was gebleven. ‘DAAR’ gaat over het precies weten waar je naartoe moet om gelukkig te zijn.”
De nieuwe single ‘Als de liefde maar blijft winnen’ is op 12 januari uitgekomen als voorbode van de EP‐release. De EP is bij Broese verkrijgbaar op cd en exclusief wit vinyl. De nieuwe tour van Stephanie Struijk start in januari. In totaal speelt de singer-songwriter meer dan 20 shows op podia in Nederland en België.

Cookieinstellingen