Margriet van Kraats versterkt directieteam TivoliVredenburg als directeur programma

Foto: Juri Hiensch

Met ingang van 1 januari 2018 is Margriet van Kraats benoemd tot directeur programma van TivoliVredenburg. Daarmee bestaat de directie uit Frans Vreeke, algemeen directeur, Suzanne van Dommelen, zakelijk directeur, en Margriet van Kraats directeur programma.

Deze uitbreiding van de directie past volgens TivoliVredenburg bij de huidige omvang van de organisatie en de hoeveelheid jaarlijkse activiteiten. Van Kraats was voorheen manager programma en marketing van TivoliVredenburg. Daarvoor was zij ruim tien jaar directeur van Tivoli.

Lennart van der Meulen, voorzitter van de Raad van Toezicht: “De programmering was een feest de afgelopen vier jaar en Margriet heeft de klassieke en de popprogrammering bij elkaar gebracht en het muziekpalet van TivoliVredenburg verrijkt met een nieuw en divers aanbod. De zakelijke en de creatieve aansturing zijn met de benoeming van Margriet als directeur programma naast onze zakelijk directeur Suzanne perfect in balans.”

TivoliVredenburg organiseert jaarlijks ruim 1700 evenementen en trekt daarmee meer dan een miljoen bezoekers. In januari start de zoektocht naar een nieuwe algemeen directeur. Frans Vreeke neemt in september 2018 afscheid.

Cookieinstellingen