Kinepolis Jaarbeurs nieuwe festivallocatie NFF

Foto: Kinepolis

Het Nederlands Film Festival (NFF) krijgt er de komende editie een nieuwe locatie bij: Kinepolis Jaarbeurs. De megabioscoop zal een deel van de NFF-programmering vertonen.

Tijdens de 37e editie van het Nederlands Film Festival, dat plaatsvindt van 20 t/m 29 september, vinden een aantal programma-onderdelen van het Utrechtse festival plaats bij Kinepolis Jaarbeurs. Onder meer films uit de NFF Debuutcompetitie, de Studentencompetitie en de avondprogramma’s van NFF Gastprogrammeurs Guerrilla Games en Germaine de Randamie worden geprogrammeerd in de eerder dit jaar geopende megabioscoop. Binnen de Gouden Kalveren Loge worden de films vertoond die genomineerd zijn voor het Gouden Kalf voor Beste Film en Beste Lange Documentaire.

Jacqueline Aarts, Country Manager Box Office Sales en Marketing bij Kinepolis Nederland, is verheugd over de samenwerking: ‘We dragen het NFF een warm hart toe. Het is dan ook een eer om met Kinepolis Jaarbeurs deel uit te maken van het festival en met de huisvesting van deze bijzondere programma-onderdelen talent op het doek te ondersteunen.’

Kinepolis Jaarbeurs stelt meerdere zalen beschikbaar voor de programmering van het NFF. In de overige bioscoopzalen – het complex telt er in totaal 14 – gaat tijdens het festival de reguliere filmprogrammering gewoon door.

Reacties